4
bravčové rezne, soľ, mleté čierne korenie, 200 g šunky, 40 g
šampiňónov, 4 nakladané uhorky, 30 g masla, 1/8 l mäsového
vývaru, 1/8 l smotany na šľahanie, trochu hladkej múky,
petržlenová vňať
Šunku,
uhorky a šampiňóny nakrájame na rezance. Rezne vložíme do
mikroténového vrecka, z oboch strán naklepeme, osolíme a
okoreníme. Na panvici speníme maslo, rezne z jednej strany
zaprášime múkou, touto stranou ich položíme na panvicu a
opečieme. Potom opečieme aj z druhej strany a odložíme na teplé
miesto. Do výpeku dáme nakrájanú šunku, uhorky, šampiňóny,
krátko opečieme, podlejeme vývarom. Prilejeme smotanu, vložíme
rezne a prikryté udusíme domäkka. Podlievame podľa potreby.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára