bravčové
kolienko, 2 nožičky, soľ, 10 zrniek čierneho korenia, 3 strúčiky
cesnaku, cibuľa, 50 g mrkvy, 50 g petržlenu, mleté čierne
korenie, mletá červená pálivá paprika
Kolienko
a nožičky dôkladne očistíme a umyjeme. Nožičky presekneme po
dĺžke a potom napoly, zalejeme vodou a dáme variť i s kolienkom.
Pridáme soľ, celé korenie, cesnak. Neskoršie, po hodine, pridáme
cibuľu, očistenú mrkvu a petržlen a varíme pomaly ešte 2
hodiny. Uvarené kolienko a nožičky vyberieme, vkostíme,
pokrájame, uložíme do misk, zalejeme nemastným vývarom
precedeným cez jemné sitko, posypeme mletým korením a tuhou
mletou paprikou. Necháme v studenej miestnosti stuhnúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára