100 g palmovych srdiecok, cervena a zelena paprika, 3 mlade cibulky, 20 g zazvoru, 3 struciky cesnaku, 400 g rybacich filiet, 2 1/2 CL skrobovej mucky, 3 PL ryzoveho vina, 6 PL paradajkoveho pretlaku, 1 PL hnedeho cukru, 2 PL ryzoveho octu, olej, sojova omacka, sol
Srdiecka preplachneme a pokrajame na platky. Papriky ocistime a pokrajame na sikmo. Mlade cibulky ocistime a pokrajame na 3 cm kusky. Zazvor a cesnak olupeme a pokrajame nadrobno. Rybu nakrajame na pasiky. V miske zmiesame 2 CL skrobovej mucky, 1 PL vody a 1 PL ryzoveho vina. Primiesame rybacie kusky a odlozime. V miske zmiesame pretlak, cukor, 2 PL ryzoveho vina a 4 PL vody. Premiesame a pridame 1/2 CL skrobovej mucky a sojovu omacku. Rybacie kusky vyprazime v horucom oleji a nechame odkvapkat. Panvicu rozohrejeme, pridame papriku, cibulu, zazvor, cesnak a dusime 4 minuty. Nakoniec pridame palmove srdiecka, paradajkovu omacku a varime 2 minuty. Zmes osolime a zmiesame s rybacimi kuskami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára