Kurca rozporciujeme. Ocistenu cibulu nadrobno pokrajame a spenime na oleji. Pridame mletu cervenu papriku, porcie kurcata, sol a oprazime. Podla potreby podlejeme a udusime domakka. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Pridame hrasok, ryzu a nadrobno posekanu petrzlenovu vnat. Zalejeme vodou a udusime prikryte vo vyhriatej rure.
utorok 14. februára 2017
Kuracie rizoto
kurca, cibula, 4 lyzice oleja, mleta cervena paprika, sol, 100 g sterilizovaneho hrasku, 300 g ryze, petrzlenova vnat
Kurca rozporciujeme. Ocistenu cibulu nadrobno pokrajame a spenime na oleji. Pridame mletu cervenu papriku, porcie kurcata, sol a oprazime. Podla potreby podlejeme a udusime domakka. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Pridame hrasok, ryzu a nadrobno posekanu petrzlenovu vnat. Zalejeme vodou a udusime prikryte vo vyhriatej rure.
Kurca rozporciujeme. Ocistenu cibulu nadrobno pokrajame a spenime na oleji. Pridame mletu cervenu papriku, porcie kurcata, sol a oprazime. Podla potreby podlejeme a udusime domakka. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Maso oberieme z kosti, pokrajame a vratime spat do kastrola. Pridame hrasok, ryzu a nadrobno posekanu petrzlenovu vnat. Zalejeme vodou a udusime prikryte vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára