sobota 18. februára 2017

Špikované srnčie rezne

4 rezne zo srncieho masa, 100 g udenej slaniny, mlete cierne korenie, horcica, 20 g hladkej muky, 4 lyzice oleja, lyzicka masla, 2 lyzicky worcestra, kysla uhorka, pomaranc, petrzlenova vnat, sol
Z odblaneneho srncieho masa nakrajame rezne, naklepeme ich chrbtom noza, prespikujeme tenkymi pasikmi udenej slaniny, posolime, okorenime a jednu stranu potrieme horcicou. Touto potretou stranou ich vlozime do muky a upecieme na rozpalenom oleji. Obratime, pridame maslo a opakenie dokoncime. Potom rezne vyberieme na vopred dobre ohriatu misu, olej podlejeme trochou horucej vody, pridame worcester, celkom kratko povarime a stavou polejeme rezne. Ozdobime vejarikom z kyslej uhorky, rezmi z pomaranca a petrzlenovou vnatou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára