Napln: 500 g makkeho tvarohu, 100 g cukru, balenie vanilkoveho cukru, 3 vajcia, 2 PL gustinu, 25 g detskej krupice, 250 g na kusky nakrajaneho makkeho ovocia
Zdobenie: balenie tortoveho zele cire, ovocie podla vyberu
Na doske rucne spracujeme cesto. Vypracovane cesto nechame este 1/2 hodiny postat. Z polovice cesta vyvalkame plat, ktorym pokryjeme dno tortovej formy. Z druhej polovice vyvalkame pas, ktorym pokryjeme boky formy. Napln: Vsetky suroviny kratko rozslahame slahacom a potom rucne vmiesame nakrajane ovocie. Dame piect do predhriatej rury. Po upeceni nechame mucnik vychladnut vo forme. Potom tortu opatrne nozom oddelime od formy, ozdobime ovocim a potrieme podla navodu pripravenym tortovym zele. Nechame stuhnut a potom nakrajame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára