streda 14. septembra 2016

Plnená roštenka so sardelovou omáčkou

Mäso olúpeme z kostí a nakrájame. Na 4 plátky použijeme namočenú vytlačenú žemľu, ktorú spracujeme s tubou sardelovej pasty, 2 KL kapár a nastrúhanou cibuľou opraženou na masti. Osolíme, okoreníme čiernym korením a natrieme na plátky. Plátky stočíme a previažeme. Pečieme v hojnej masti, v ktorej sme predtým opražili cibuľu, ktorú sme posypali červenou paprikou. Pridáme 1 PL rajčiakového pretlaku, poobraciame, potom pod prikrývkou do mäkka udusíme po podliatí pohárom vody. Mäkké mäso položíme na misu, odstránime niť, do šťavy nalejeme smotanu a za horúca nalejeme na mäso.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára