piatok 30. septembra 2016

Domaca Huspenina

bravčové kolienko, 2 nožičky, soľ, 10 zrniek čierneho korenia, 3 strúčiky cesnaku, cibuľa, 50 g mrkvy, 50 g petržlenu, mleté čierne korenie, mletá červená pálivá paprika
Kolienko a nožičky dôkladne očistíme a umyjeme. Nožičky presekneme po dĺžke a potom napoly, zalejeme vodou a dáme variť i s kolienkom. Pridáme soľ, celé korenie, cesnak. Neskoršie, po hodine, pridáme cibuľu, očistenú mrkvu a petržlen a varíme pomaly ešte 2 hodiny. Uvarené kolienko a nožičky vyberieme, vkostíme, pokrájame, uložíme do misk, zalejeme nemastným vývarom precedeným cez jemné sitko, posypeme mletým korením a tuhou mletou paprikou. Necháme v studenej miestnosti stuhnúť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára