piatok 30. septembra 2016

Pivovarské bravčové rebierko

½ kg bravčové karé, soľ, 20 g hladkej múky na poprášenie, 60 g masti na opekanie, rasca, mleté čierne korenie, cibuľa, lyžica rajčiakového pretlaku, 30 g chleba, 1 ½ dl svetlého piva, 2 párky
Rebierka upravíme ako na paprike. Opečené uložíme na cibuľový základ, do ktorého pridáme rajčiakový pretlak, korenie, postrúhaný suchý chlieb, zalejeme vodou a dusíme. Mäkké rebierka vyberieme. Do šťavy pridáme pivo a povaríme. Šťavu potom cez sitko pretlačíme na rebierka a ešte niekoľko minút povaríme. Rebierka uložíme na misu a na každé položíme ½ opečeného párku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára