500
g bravčového mäsa z pliecka, soľ, mleté čierne korenie, 2 KL
karí korenia, ocot, 200 g cibule, 200 g šalátovej uhorky, 100 g
zeleru, 1 dl oleja, polievkové tekuté korenie, 2 dl sladkej
smotany, 1 PL hladkej múky
Umyté
mäso pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme octom,
pridáme pokrájanú cibuľu, zeler a zalejeme olejom. Premiešame a
odložíme odležať do chladničky. Na druhý deň mäso prudko
opražíme zo všetkých strán, mierne podlejeme vodou a udusíme
takmer domäkka. Nakoniec pridáme pokrájanú uhorku, polievkové
tekuté korenie, sladkú smotanu, ktorú sme vopred rozhabarkovali s
hladkou múkou, a necháme prejsť varom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára