sobota 1. októbra 2016

Huspenina-odskusany recept

30 dag bravčových nôžok, 25 dag bravčovej hlavy, 12 dag koreňovej zeleniny, 4 dag cibule, 2 lyžice oleja, ocot, 4 dag cibule, soľ, bobkový list, celé čierne korenie, voda
Umyté bravčové nôžky a hlavu dáme do studenej vody a pomaly varíme. Neskoršie pridáme celé čierne korenie, bobkový list, soľ, očistenú, pokrájanú zeleninu, celú cibuľu a varíme. Po uvarení scedíme, mäso z hlavy a nôžok pokrájame, vložíme do vývaru, pridáme 2 lyžičky octu a ešte povaríme. Potom vlejeme do formy a necháme stuhnúť. Stuhnutú huspeninu vyklopíme, pokvapkáme octom a posypeme posekanou cibuľou. Na huspeninu môžeme použiť aj bravčové uši a chvostík.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára