štvrtok 10. januára 2019

Zakáľačková pečeň

Kúsky mäsa okolo krku, bôčiku a lopatiek nakrájame na jemné rezance, dáme dusiť na osmaženú cibuľku. Pridáme rascu a korenie. Keď mäso zmäkne, pridáme pokrájanú pečeň, odblanený mozog, miechu. Všetko zaprášime múkou a zalejeme mastnejším vývarom, pridáme papriku, soľ, dochutíme. Podávame so zemiakmi, chlebom alebo kyslou kapustou.

1 komentár:

  1. All of us were able to help to make costs to have dissertation under it happens to be conceivable whatsoever, to ensure every last undergraduate are able to afford to enjoy a cardstock compiled by Edubirdie expert services. http://r5l91kgngp.dip.jp https://imgur.com/a/qoAMAVT https://imgur.com/a/lZlo5Qu https://imgur.com/a/q8lEXLv https://imgur.com/a/zQxdBDw https://imgur.com/a/1ZWlxBz https://imgur.com/a/GFiX0Oi

    OdpovedaťOdstrániť