nedeľa 31. júla 2016

Vyprážané rezance na čínsky spôsob

100 g šunky, 100 g šampiňónov, 400 g uvarených širokých rezancov, 1 čajová lyžička Solamylu, 4 paradajky, 1 pór, 1 zeleninová paprika, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, trocha masti, mäsový vývar, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, karí, mleté čierne korenie, soľ
Uvarené široké rezance opražíme v rozpálenom oleji. Nakrájanú cibuľu speníme v masti, pridáme nakrájaný pór, nakrájanú zeleninovú papriku, nakrájané šampiňóny, nasekanú šunku, korenie, soľ a rozotretý cesnak. Všetko podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme domäkka. Zahustíme Solamylom a nalejeme na opražené rezance.Podávame ozdobené plátkami paradajok a zelenou petržlenovou vňaťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára