piatok 21. decembra 2012

Kávový a čokoládový puding

kávový puding: 300 ml mlieka., 200 ml silenej čiernej kávy., 2 - 3 PL kryštálového cukru., 50 g zlatého klasu., 
čokoládový puding: 500 ml mlieka., 1 balíček čokoládového pudingu., 1 PL zlatého kladu., 2 - 3 PL kryštálového cukru., BB keksy.,
ozdoba: broskyňový kompót.,
Mlieko prefiltrovanú kávu - trocha zrniečok necháme, cukor, zlatý klas,zmiešame a uvaríme puding. Do druhého hrnca dáme prísady na čokoládový puding a uvaríme. Pohár na puding opláchneme studenou vodou a dáme kávový puding, na to namáčaný BB keks v broskyňovej šťave (kto má chuť tak aj broskyne) a zalejeme čokoládovým pudingom. Necháme stuhnúť. Stuhnutý puding vyklopíme na tanier a ľubovolne ozdobíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára