2
hlávky šalátu., 60 g eidamského syra., 1 jablko., 1 lyžička
horčice., šťava z 1 citróna., 1 lyžička slnečnicového oleja.,
1 lyžica bieleho vína., tekuté neenergetické sladidlo., posekaná
zelená petržlenová vňať alebo pokrájaná pažítka., soľ.,
Očistený,
rozobratý a dôkladne umytý šalát pokrájame na prúžky,
premiešame s rezancami syra a plátkami ošúpaného jablka
zbaveného jadrovníka, zalejeme zálevom z vína, oleja, citrónovej
šťavy, horčice, soli a sladidla. Ozdobíme posekanou zelenou
petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
(2
porcie / 1 porcia 607 kJ – 145 kcal., B – 10,2 g., T – 7,2 g.,
S – 10,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára